Rodinný pivovar Bravůr – Loučná nad Desnou
V rodinném minipivovaru Bravůr vyrábějí pivo z nejkvalitnějších tradičních surovin, jako je žatecký chmel, hanácký slad, živé pivovarské kvasnice a především pramenitá horská voda přímo z Jeseníků. Domácí ruční výroba piva Loučenský Václav bez pasterizace či filtrace zaručuje přírodně prokvašenému pivu charakteristickou chuť a díky tomu se z „obyčejného piva“ stává „velmi zdravý lehce alkoholický nápoj“. V roce 2009 otevřený rodinný pivovar Bravůr navazuje na tradici vaření piva v Loučné nad Desnou. kde byl v roce 1743 založen pivovar, který stál na místě, kde dnes stojí benzínová pumpa.
http://pivo-vaclav.webnode.cz/
Čepovaná piva na festivalu: světlé výčepní 11%, růžový pšeničný speciál 12%, polotmavý medový ležák 12%, Ale
Project Details
- Date 29 srpna, 2013
- Tags Pivovary na festivalu 2013, Pivovary na festivalu 2014, Pivovary na festivalu 2015, Pivovary na festivalu 2016, Pivovary na festivalu 2017