Ihned po otevření na jaře 1998 se tento minipivovar s restauraci stal jedním z nejoblíbenějších podniků v Praze. Minipivovar, který je součástí a dominantou interiéru restaurace, nabízí minimálně osm druhů piva. Kromě „Štěpána“, světlého a tmavého klasického českého ležáku, můžete ochutnat také piva, která jinde nenajdete. Je to na příklad pivo pšeničné, kávové, višňové, kopřivové, banánové nebo minimálně 1 speicál měsíce dle momentální nabídky. Zvláštní specialita je „pivní sekt“, zvaný Šamp a pivní aperitiv Black Hill. Kuchyně nabízí po celý den to nejlepší z tradiční české kuchyně. Při přípravě některých pokrmů – od předkrmů k desertům – se používá pivo
Čepovaná piva na festivalu: Kávové pivo 11%, Kopřivové pivo 11%
Project Details
- Date 29 srpna, 2013
- Tags Pivovary na festivalu 2013, Pivovary na festivalu 2014, Pivovary na festivalu 2017