Dalešické pivo je kvalitní, dobré a zdravé. Protože je bez náhražek, nesytíme jej kysličníkem, nezpůsobuje bolest hlavy, pálení žáhy a nenadýmá. Obsahuje živou kulturu, vitamíny, minerální prvky a protistresové látky. Tím, že se vyrábí zcela tradičním způsobem, má výraznou, sytou chuť a vůni. Poctivým chmelením získává intenzivní, jemnou hořkost. Delším pitím pivo pobízí k dalšímu napití. Proto doporučujeme hodnotit jeho kvalitu až po třech vypitých pivech.
Dobré zdraví a dobrou chuť znalcům a všem kulturním lidem přeje kolektiv pivovaru.
Čepovaná piva na festivalu: Dalešická 11%, Kouřící králík, Dalešický májový speciál 13%, Fledermaus 13%.
Project Details
- Date 29 srpna, 2013
- Tags Pivovary na festivalu 2013, Pivovary na festivalu 2014, Pivovary na festivalu 2017