Varnsdorfský pivovar Kocour si vytyčil nelehký úkol – ukázat domácímu konzervativnímu pivaři, že pivo nerovná se jen chlazená desítka v lednici, že pivo je víc než český ležák, že pivo… read more →
Pivovar Antoš založený v roce 2010 nyní obnovuje tradici vaření kvalitního slánského piva. Při jeho výrobě je použito výhradně nejkvalitnějších domácích surovin, českého chmele z nedaleké žatecké oblasti a vyhlášeného sladu z moravské Hané… read more →
Jsme přímí dovozce piva z Belgie, Dánská, Norska a Nizozemí. Provozujeme pivoteku BeerGeek ul.Slavikova 1047/10, Praha 3 Nabízet na festivalu budeme piva těchto pivovarů: NØGNE Ø (Norsko) www.nogne-o.com Brouwerij De… read more →
Minipivovar U tří růží navazuje na více než šestisetletou historii vaření piva v tomto historickém domě v pražské Husově ulici. Naše pivo se vaří za využití moderních technologií, z vysoce… read more →
Chyšské pivo se vaří dle staročeských receptur s použitím nejkvalitnějších českých a moravských sladů, žateckého chmele a přírodní jiskrné vody z Doupovských hor. Naše pivo je přírodního charakteru bez chemických přídavků, filtrace a pasterizace. Všechny naše druhy… read more →
Rodinný pivovar ZICHOVEC jsme založili v roce 2012 a pivo se zde vaří od června téhož roku. Impulsem byla nespokojenost s chutí unifikovaných produktů nadnárodních pivovarů a svou roli sehrály… read more →
První zmínky o pivovaru pocházejí z přelomu 13. a 14. století. O stavbě nového pivovaru, stojícího na místě dnešní restaurace, rozhodl tehdejší opat Kašpar Questenberg v roce 1629. V roce… read more →
Pivovar vznikl v roce 2004 v městské části Brno-Žebětín, která se nachází necelé 4km od Masarykova okruhu. Původní varna měla kapacitu 450l a již v roce 2006 se varna rozšířila… read more →
Pivovarský dvůr Zvíkov byl postaven na „zelené louce“. Areál je v blízkosti Orlické přehrady a tvoří ho kromě minipivovaru také restaurace. Pivo se jmenuje dle labutě ve znaku rodu Švamberků,… read more →
Falkon funguje na principu tzv. létajícího (nebo také stěhovavého/kočovného/virtuálního) pivovaru. Nemá tedy vlastní pivovar a své recepty a technologii praktikuje v jiných spřátelených pivovarských provozech. Snaží se nabídnout rozmanité a… read more →