Pivovar ENERGON vznikl v rámci rekonstrukce celého penzionu Nový Rybník v březnu 2013. Název piva a logo vzešly z veřejné soutěže, a tak se tu od jara vaří pivo Baštýř.… read more →
Líšeňský minipivovar a restaurace Brno je postaven, jak už název napovídá, v Brně-Líšni. Před rokem začala naše snaha oživit tuto část Brna a začít novou tradici vaření piva podle klasických… read more →
Vaříme piva podle tradičních receptur pro každou příležitost. Piva jsou spodně i svrchně kvašená, světlá i tmavá a nefiltrovaná. Piva jsou nepasterovaná a při výrobě se nepoužívají žádné náhražky ani… read more →
Pivovar Vítek z Prčice vaří poctivé nefiltrované kvasnicové pivo. Většinou z moravského humnového sladu, na kterém nebylo šetřeno,žateckého chmele a kvalitní vody. Pivo necháváme řádně prokvasit a dozrát. Celý proces… read more →
Firma vznikla v říjnu roku 2009 za účelem výroby piva ve vlastním pivovárku. Do října roku 2014 jsme se zabývali prodejem nefiltrovaných a nepasterizovaných piv z několika menších pivovarů a… read more →
Varnsdorfský pivovar Kocour si vytyčil nelehký úkol – ukázat domácímu konzervativnímu pivaři, že pivo nerovná se jen chlazená desítka v lednici, že pivo je víc než český ležák, že pivo… read more →
Pivovar Antoš založený v roce 2010 nyní obnovuje tradici vaření kvalitního slánského piva. Při jeho výrobě je použito výhradně nejkvalitnějších domácích surovin, českého chmele z nedaleké žatecké oblasti a vyhlášeného sladu z moravské Hané… read more →
Minipivovar U tří růží navazuje na více než šestisetletou historii vaření piva v tomto historickém domě v pražské Husově ulici. Naše pivo se vaří za využití moderních technologií, z vysoce… read more →
Chyšské pivo se vaří dle staročeských receptur s použitím nejkvalitnějších českých a moravských sladů, žateckého chmele a přírodní jiskrné vody z Doupovských hor. Naše pivo je přírodního charakteru bez chemických přídavků, filtrace a pasterizace. Všechny naše druhy… read more →
Minipivovar v Jelínkově vile (dříve též zvaný jako Malostránský) byl vystavěn a zprovozněn v průběhu let 2003 – 2004.První vaření piva zde proběhlo na Velký pátek 9. dubna 2004. Pivovar… read more →