Minipivovar byl založen v roce 2011 na křižovatce turistických , lyžařských a cyklistických cest v srdci Šumavy. Zkušební várka byla představena veřejnosti 1.října 2011. Výstav piva je 120-150 hl za rok. Vařená… read more →
Domácí pivovárek je součástí restaurace U Hastrmana na Velkém Rybníku. Pivo pod značkou Velkorybnický Hastrman se začalo oficiálně prodávat v roce 2006. Po získání zkušeností, přestavění varny, spilky i ležáckého… read more →
Koncem roku 2010 byla zahájena rekonstrukce bývalé diskotéky v centru Jihlavy , do podzemního prostoru byla dodána pivovarská technika , už v únoru se vařilo první pivo a začátkem května 2011 došlo… read more →
Dne 20. 7. 2007 byl v 17 hodin a 17 minut slavnostně otevřen a vysvěcen pivovar, který se stal hlavní atrakcí celé Železné Rudy. Hosté mohou posedět přímo ve varně… read more →
Ihned po otevření na jaře 1998 se tento minipivovar s restauraci stal jedním z nejoblíbenějších podniků v Praze. Minipivovar, který je součástí a dominantou interiéru restaurace, nabízí minimálně osm druhů… read more →
Základním sortimentem, který budeme v Břevnovském klášterním pivovaru sv. Vojtěcha vyrábět, bude zatím 5 druhů piva, klasická světlá dvanáctka, pšeničné pivo, tmavý ležák, polotmavý speciál 15% a silný Imperiál Pilsner… read more →
Vaříme pro Vás poctivé přírodní nepasterované a nefiltrované pivo klasickým způsobem z těch nejlepších surovin. Podklášterní pivovar Třebíč – orosený krígl. Při vaření nepoužíváme žádné náhražky surovin, dodržujeme klasickou „řemeslnou“ výrobní… read more →
Zámecký pivovar Herold Březnice, o kterém máme první písemnou zmínku z roku 1506, vaří pivo tradiční technologií s vysokým podílem ruční práce. Vlastní slad z humnové sladovny, žatecký chmel, prvotřídní… read more →
Dalešické pivo je kvalitní, dobré a zdravé. Protože je bez náhražek, nesytíme jej kysličníkem, nezpůsobuje bolest hlavy, pálení žáhy a nenadýmá. Obsahuje živou kulturu, vitamíny, minerální prvky a protistresové látky.… read more →
Pivovarský dům Ostrava vznikl koncem roku 2012 sloučením stávajících a nově vznikajících provozů „pod jednou střechou“ – hospody Hobit Club, minipivovaru Qásek a nově otevřené Pivotéky. Chceme vyzdvihnout staré české… read more →