Minipivovar U tří růží navazuje na více než šestisetletou historii vaření piva v tomto historickém domě v pražské Husově ulici. Naše pivo se vaří za využití moderních technologií, z vysoce… read more →
Chyšské pivo se vaří dle staročeských receptur s použitím nejkvalitnějších českých a moravských sladů, žateckého chmele a přírodní jiskrné vody z Doupovských hor. Naše pivo je přírodního charakteru bez chemických přídavků, filtrace a pasterizace. Všechny naše druhy… read more →
Zemské pivo je produktem společnosti Zemský akciový pivovar, která si dala za svůj cíl vrátit Praze, co jí velké nadnárodní společnosti za posledních 100 let vzaly. Vrátit pivovar do míst,… read more →
Pivovar U Bizona produkuje pivo vlastní výroby, zhotovené z tuzemských surovin (slad a chmel) nejlepší kvality a z vlastní vody. Používáme tradiční českou bez přítomnosti konzervačních činidel, stabilizátorů, barviv, nebo jiných… read more →
Minipivovar v Jelínkově vile (dříve též zvaný jako Malostránský) byl vystavěn a zprovozněn v průběhu let 2003 – 2004.První vaření piva zde proběhlo na Velký pátek 9. dubna 2004. Pivovar… read more →
Pivovar bez pivovaru, gypsy brewery, contract brewing…pár názvů, které popisují stejnou věc. A sice to, že zatím nemáme vlastní pivovar. Protože si ale myslíme, že naše recepty piv můžou oslovit… read more →
Pivovar Na Rychtě je restaurační pivovar o výrobní kapacitě 1000 hl/rok, která je výhradně určena pro vlastní potřebu restaurace. Pivní varny jsou neoddělitelnou a současně dominantní součástí interiéru restaurace. Ostatní… read more →
Rodinný pivovar ZICHOVEC jsme založili v roce 2012 a pivo se zde vaří od června téhož roku. Impulsem byla nespokojenost s chutí unifikovaných produktů nadnárodních pivovarů a svou roli sehrály… read more →
První zmínky o pivovaru pocházejí z přelomu 13. a 14. století. O stavbě nového pivovaru, stojícího na místě dnešní restaurace, rozhodl tehdejší opat Kašpar Questenberg v roce 1629. V roce… read more →
Sentické medové pivo Kvasar je vyráběno klasickou pivovarnickou technologií tzv. spodního kvašení. V průběhu dozrávání je do něho přidáván studenou cestou pravý včelí med. Znamená to, že všechny zdraví prospěšné… read more →