18. - 20. 9. 2020 - Slunce ve skle, poctivé pivní slavnosti

Pivovar Kvasar.

Sentické pivo | Sentice

p_kvasarSentické medové pivo Kvasar je vyráběno klasickou pivovarnickou technologií tzv. spodního kvašení. V průběhu dozrávání je do něho přidáván studenou cestou pravý včelí med. Znamená to, že všechny zdraví prospěšné látky v medu obsažené, zůstávají po celou dobu trvanlivosti v plné své aktivní formě. Od roku 2011 je Kvasar držitelem titulu „Regionální potravina Jihomoravského kraje“ a „Zlatá Chuť jižní Moravy“

Čepovaná piva na festivalu: nakuřovaný ležák 12%, světlý ležák 12%, medový světlý speciál 15%.

www.pivokvasar.cz

Project Details

  • Date 30 srpna, 2013
  • Tags Pivovary na festivalu 2013, Pivovary na festivalu 2014
Back to Top