Pivovar Antoš založený v roce 2010 nyní obnovuje tradici vaření kvalitního slánského piva. Při jeho výrobě je použito výhradně nejkvalitnějších domácích surovin, českého chmele z nedaleké žatecké oblasti a vyhlášeného sladu z moravské Hané připravovaného dnes již ojedinělým způsobem sladování na humnech. Pivo je čepováno přímo z ležáckých sklepů, nefiltrované a nepasterované, aby si tak uchovalo své jedinečné vlastnosti „živého“ piva, jak je znali naši předkové.
Čepovaná piva na festivalu: Polotmavá 13%, Oscar Summer Ale 11%, Miláček 12%, Žitná Ipa 17%, ČuČu black IPA 17%, Tlustý netopýr
Sládek pivovaru: David Máša
Project Details
- Date 6 září, 2013
- Tags Pivovary na festivalu 2013, Pivovary na festivalu 2014, Pivovary na festivalu 2015, Pivovary na festivalu 2016, Pivovary na festivalu 2017, Pivovary na festivalu 2019, Pivovary na festivalu 2020